Румънеца и Енчев и Greg Bannis от Hot Chocolate творят за дамите

Хип-хоп дуетът Румънеца и Енчев и бившият вокал на Hot Chocolate - Greg Bannis отново се събраха покрай общата си страст – хубавите жени и големите комфортни коли. Именно от тези две споделени влечения се роди и новото им съвместно парче "My Love Is Your Love".

Песента е посветена на по-нежната половинка от човечеството, а припевът й е създаден още преди две години, докато Румънеца и Енчев и Greg се возят в деветметрова лимузина, след общ концерт в България. "My Love Is Your Love", която изцяло е по текст и музика на хип-хоп изпълнителите, разкрива една тяхна неподозирана страна – романтиката. В текста се пее за чистата любов, която може да надживее и надскочи материалните неща. Румънеца и Енчев, които са известни с любовта си към смесване на стилове и сега са показали новаторство - за първи път в аранжимент се съчетават рагатон с електронно звучене. 
 
Това не е единствената обща музикална изява на Румънеца и Енчев с бившия вокал на Hot Chocolate. Миналата година дуетът и Greg взривиха клубовете с хита "Sexy You", в чието видео видяхме и носителки на титлата Мис България Славена Вътова и Габриела Василева. Момчетата обещават да продължат със селекцията на красавици за следващо видео.

Добавете коментар


Защитен код
Обнови


Подредете картинкатаJoomla CAPTCHA

Най-четени статии

2014 РАДИО СИЛВЪР - Румънеца и Енчев и Greg Bannis от Hot Chocolate творят за дамите | РАДИО СИЛВЪР. .
Powered by Joomla 1.7 Templates designed by webhosting