Shania Twain обяви последното си турне

Звездата, чийто албум от Come On Over (1997) продължава да е най-продаваният кънтри албум на всички времена, ще направи 48 концерта в САЩ и Канада, като ще започне от юни. "Това е последното ми турне, така че ще дам всичко от себе си", заяви Twain за американска телевизия.
 
Турнето "Rock This Country" ще бъде първото й турне след повече от 10-годишна пауза и след двегодишния й престой в "Caesars Palace" в Лас Вегас. "Чувствам, че Лас Вегас и шоуто бяха огромна планина, която трябваше да изкача. Просто минах през това, но му се наслаждавах", заяви Twain, която тази година ще навърши 50 години.
 
Канадската певица стана голяма звезда в средата на 90-те години с хитове като "Man! I Feel Like A Woman" и "That Don`t Impress Me Much". Тя е продала повече от 75 млн. албума в целия свят и стана най-добрата изпълнителка в историята на кънтри музиката, но изчезна от светлината на прожекторите между 2004 и 2009, обяснявайки го с лични причини и липса на вдъхновение. Тя се върна към изпълненията на живо през 2011.
 
Новото турне ще започне в Сиатъл, преди да потегли към Канада. След това отново ще се върне в САЩ за концерти из цялата страна, включително Ню Йорк, Вашингтон и Маями. Последната спирка на турнето ще бъде във Фресно, Калифорния, няколко дни преди рождения ден на певицата през август. Twain обяви, че в момента "работи по нова музика", която ще се появи след турнето.

Добавете коментар


Защитен код
Обнови


Подредете картинкатаJoomla CAPTCHA

Най-четени статии

2014 РАДИО СИЛВЪР - Shania Twain обяви последното си турне | РАДИО СИЛВЪР. .
Powered by Joomla 1.7 Templates designed by webhosting